
Domnișoara Prăjiturică: De la vis la realitate
Salutare! Eu sunt Andreea, inima și sufletul din spatele "Domnișoara Prăjiturică". Acest vis al meu a început acum 6 ani, ca un hobby, alimentat de încurajările prietenilor și ale familiei, care s-a transformat treptat într-un proiect serios. Îmi amintesc fiecare moment petrecut experimentând în bucătăria mea mică, testând rețete și îmbunătățindu-le până când am fost mulțumită de rezultat.
Cu pași mici spre propriul laborator
Cu aproximativ 3 ani în urmă, am făcut un salt mare: am deschis propriul meu laborator autorizat. A fost un vis împlinit, dar și un angajament enorm față de calitate și inovație. Aici, la "Domnișoara Prăjiturică", fiecare prăjitură și fiecare produs de patiserie este creat cu multă grijă și atenție.

Laboratorul: Inima creativității noastre
În laboratorul nostru, fiecare ingredient este ales cu cea mai mare grijă. Punem accent pe produse fără aditivi, păstrând rețetele simple, dar delicioase. Aici, fiecare preparat este o expresie a pasiunii mele pentru cofetărie și patiserie.
Produsele sunt realizate artizanal, cu ingrediente curate, fără premixuri, margarină sau orice altceva de acest gen. Cantitatea de zahăr este moderată și sunt făcute exact cum îmi place mie să le consum, fără a face rabat de la calitate.
Echipa: Suntem o afacere de familie
Noi, echipa "Domnișoara Prăjiturică", suntem de fapt o familie. Lucrăm împreună, zi de zi, pentru a vă aduce cele mai gustoase și autentice preparate. Fiecare ingredient este ales cu grijă, iar produsele noastre sunt realizate din ingrediente curate, calitative, exact așa cum ne place nouă.
Suntem o mână de oameni ce muncim zi și noapte pentru a ne ridica la așteptările clienților care au investit atâta încredere în noi și ne-au încredințat reușita celor mai importante evenimente ale lor.

De ce să ne alegi
De-a lungul anilor, am învățat multe, atât din experiențele personale, cât și din cursuri profesionale de cofetărie-patiserie. Fiecare eșec și fiecare succes m-au învățat câte ceva nou și au contribuit la crearea acestui loc special.
Sper ca prin "Domnișoara Prăjiturică" să vă pot aduce o bucată din pasiunea mea pentru gătit și să vă fac zilele mai dulci!
Cu drag,
Andreea

Articole blog
-
Cheesecake cu zmeură într-un borcan
Probabil ca nu se mai gaseste zmeura in piata, dar eu tot va dau reteta de la acest cheesecake rapid :)Puteti sa inlocuiti zmeura proaspata cu dulceata de zmeura, daca...
Cheesecake cu zmeură într-un borcan
Probabil ca nu se mai gaseste zmeura in piata, dar eu tot va dau reteta de la acest cheesecake rapid :)Puteti sa inlocuiti zmeura proaspata cu dulceata de zmeura, daca...
-
Biscuiți cu scorțișoară și nucșoară
Pentru ca zilele trecute a fost furtuna si racoare am facut niste biscuiti aromati si foarte fragezi,cum nu am mai mancat Trebuie neaparat sa ii incercati Ingrediente: 130 g unt 100...
Biscuiți cu scorțișoară și nucșoară
Pentru ca zilele trecute a fost furtuna si racoare am facut niste biscuiti aromati si foarte fragezi,cum nu am mai mancat Trebuie neaparat sa ii incercati Ingrediente: 130 g unt 100...
-
Ruladă cu biscuiți, nuci și caramel
Va prezint o varianta rapida de rulada, una cu biscuiti, absolut delicioasa Nu stiu exact cine a inventat reteta sau cine a prezentat-o prima data ( dar daca persoana respectiva vede aceasta...
Ruladă cu biscuiți, nuci și caramel
Va prezint o varianta rapida de rulada, una cu biscuiti, absolut delicioasa Nu stiu exact cine a inventat reteta sau cine a prezentat-o prima data ( dar daca persoana respectiva vede aceasta...